Ума Търман разкри най-тъмната си тайна: Загубих дете!

Гласувайте за статията

Ума Търман сподели, че е била доста трудна като тийнейджърка

Актрисата Ума Търман за първи път проговори за миналото си. Звездата от „Криминале“ сподели, че е преживяла спонтанен аборт като тийнейджърка. А това е тайна, която е пазила години наред.

„Бях на 15 години, когато започнах да работя. И се оказах единственото момиче в офиса. В късните си тийнейджърски години съвсем случайно забременях с много по-възрастен мъж. Живеех далеч от семейството си, пътувайки от град в град. Тъкмо бях започнала да се издигам в кариерата си. Опитвах се да реша какво да правя с бъдещето си. Исках да запазя бебето си, но как?“, написа Търман.

Постът й бе по повод на нов американски закон, забраняващ абортите след шестата седмица от бременността. Това накара актрисата да „запали“ срещу властите в статия, публикувана във „Вашингтон поуст“.

„На 51 години съм. „Това беше една от най-мрачните тайни, които дълго време пазех вътре в себе си“, каза актрисата.

Новият закон забранява абортите след шестата седмица. Без значение, дали бременността е в резултат на изнасилване, кръвосмесителен акт или друго престъпление. Възрастта на момичетата, които са забременели също няма да повлияе на отмяна на закона. Търман е имала късмет, че когато е забременяла семейството й я е подкрепило. И заедно са взели решение да отстрани бебето.

Ума Търман скочи срещу забраната за аборти в САЩ сн. Инстаграм

Ума Търман скочи срещу забраната за аборти в САЩ сн. Инстаграм

Звездата, която има няколко развода зад гърба си и редица връзки, днес признава, че е била съкрушена от решението си. Но в името на собственото си бъдеще и правото да има избор, как да живее, се решила на тази стъпка. Именно затова и защитава правото на момичетата да избират дали да направят аборт, или да се въздържат от подобна постъпка.

Хитовата актриса има три деца и днес се радва на пълноценна връзка с тях. Но тя никога не забравя колко труден избор е имала в младостта си. И колко й е било трудно да вземе едно такова решение. Но е категорична, че всеки има право на личен избор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар