Александра Сърчаджиева тъжи за майка си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Александра Сърчаджиева тъжи за Пепа Николова

„На днешния ден си отиде!“, отбелязва годишнина от смъртта на майка си Александра Сърчаджиева. Актрисата сподели снимка с майка си в своя Инстаграм, на която и двете са усмихнати. Пепа Николова си отиде на 22 септември 2006 г.

„Обичам те много, Пепа, и ужасно ми липсваш“, написа Алекс към кадъра  и добави много сърчица към емоционалния си пост.

Талантът на голямата българска актриса Пепа Николова е забелязан през 1965 г. от Петър Слабаков и режисьорите Ирина Акташева и Христо Писков. Те я канят да се снима в главната роля в „Понеделник сутрин“.

Филмът е забранен и остава невидян от публика до 1988 г., когато Съюзът на българските филмови дейци й присъжда – с 22 години закъснение – наградата за най-добра женска роля.

Много популярна я прави ролята й на циганката Джалма, влюбена в „бате Серго“ (Стефан Данаилов) в една от сериите на „На всеки километър“ през 1969 г. Във филма „Вампири, таласъми“ Пепа Николова играе заедно с дъщеря си Александра.

„Хората, които сме загубили, продължават да ни помагат“, споделя в интервю за предаването „120 минути“ тя. Издава също и че не е загубила връзка с нея. „Говорим си. Много неща си казваме – някой път я моля за съвети, моля я за помощ. Аз смятам, че хората отивам на друго място, по-хубаво от това, но те продължават да ни помагат“.

Александра Сърчаджиева тъжи за майка си сн. Инстаграм

Александра Сърчаджиева тъжи за майка си сн. Инстаграм

Младата жена вярва, че когато някой си отиде от този свят, той не престава да е част от живота ни, а продължава да бди над нас и да ни пази в трудни моменти. Самата тя е усещала подобна подкрепа в живота си неведнъж, предават от ladyzone.bg. „Вярвам в това. Дори да е някакъв вид спасение. Това е моето спасение!“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар