Най-малкият син на Миг Джагър копие на баща си (4-годишният Девро му одра кожата Снимки)

Гласувайте за статията

В мрежата се появи рядка снимка на най-малкия звезден наследник

78-годишният рок музикант Мик Джагър се среща с 34-годишната балерина Мелани Хемрик от около седем години. Двойката отглежда 4-годишен син на име Девро. Детето рядко се вижда в социалните мрежи, но понякога майка му все пак прави изключение и радва феновете.

Наскоро Мелани публикува на страницата си в Instagram черно-бяла снимка с порасналия си наследник. Момчето е заснето отблизо, благодарение на което потребителите на интернет успяха да видят чертите на лицето на най-малкия син Мик.

4-годишният Девро одра кожата на известния си татко

Рок музикантът на младини

Няма съмнение, че чаровният Девро расте като копие на баща си. Особено ако погледнете старите снимки на известния музикант. Татко и син имат еднаква форма на устните, носа и лицето.

Последователите на певеца също отбелязаха приликите между двамата. Малкият Мик, очарователен! Изглежда точно като баща си“,“ Красиво момче, има  устните на татко „,“ Син на Мик, следващото поколение „, – пишат те, честно казано, добавяйки, че детето е наследило някои черти и от майка си.

Припомнете си, че Мик Джагър има осем деца от пет жени. Той винаги е бил много популярен сред красивата половина на човечеството. Преди няколко години любовниците му не можеха да го си го поделят. Трудно е да се каже дали музикантът днес е станал достоен семеен човек, тъй като рядко споделя подробностите от личния си живот, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар