Дъщерята на Кейт Мос излезе на модния подиум без вежди (Вижте реакцията на майка й – Снимки)

Гласувайте за статията

Образът на Лайла се оказа много двусмислен

18-годишната дъщеря на супермодела Кейт Мос, преследва кариера в света на модата. Вярно е, че тя все още е далеч от славата на други звездни дъщери (например Кая Гербер , наследница на Синди Крофорд). Но всички известни личности някога са започнали малко, по малко

Лайла дебютира на подиума преди година, участвайки в шоуто на новата колекция на марката Miu Miu, след това имаше няколко изяви през януари тази година за шоуто на Fendi, в което тя влезе в огромна чаша „аквариум“ в най -дръзкия и прозрачен тоалет на колекцията.

А сега Мос-младша участва в шоуто на Ричард Куин. Но стилистите са създали такъв образ за момичето, че става дори малко неудобно. Косата на Лайла беше боядисана в черно, а веждите й бяха покрити с тонални средства и сякаш изчезнаха напълно.

Изненадана до краен предел бе Кейт Мос, която седеше на първия ред и всичките емоции от шок до смях се отразиха на лицето й.

Снимки: PA Images

Да припомним, в едно от интервютата Кейт Мос призна: „Аз съм наистина строга майка и не мисля, че на всички това се харесва. Лайла казва, че съм по-строг от всички родители на нейните приятели. Но не е нужно да казвам излишни думи. Просто трябва да хвърлите строг поглед. Понякога трябва да уплашите детето, в противен случай то може да ви се качи на главата. “ Е, на тези снимки се уверихме, че Кейт наистина се изразява добре с очи и казва всичко само с един поглед, предават от wday.ru.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар