Най-скандалните случаи в шоубизнеса

Гласувайте за статията

През годините десетки звезди от шоубизнеса са попадали в центъра на нежелано внимание и са се появявали на първите страници на вестниците по начин, на който вероятно не са се надявали. Тъй като най-големите имена на звезди са постоянно в полезрението на обществеността, понякога имаме чувството, че ги познаваме, но не е така. А още по-голям шок за нас е, когато те се окажат замесени в скандали. Нека разгледаме някои от най-шокиращите скандали с известни личности в шоубизнеса на всички времена…

Бен Афлек и най-голямата загуба

Бен Афлек е много известна холивудска звезда, която радва публиката с нови филми и като актьор, и като режисьор, но обича хазарта. Според едно от интервютата на Бен Афлек е било забранено да продължава да играе хазарт в Лас Вегас след огромна победа в шампионата по покер, проведен през 2004 г. Въпреки отличните си хазартни умения обаче холивудската звезда успява да загуби 400 000 долара за една нощ, което привлича вниманието на цялата страна. Инцидентът повдигна въпроса за пристрастяването към хазарта сред огромен брой хора. От друга страна, мнозина се възползваха от възможността, твърдейки, че хазартът в наземните и онлайн казино е начин да се отпуснете и да релаксирате. Струва си да се отбележи, че освен най-голямата си загуба, Афлек е бил лишен и от над 150 000 долара – той ги е оставил като бакшиши.

Изтекли снимки на знаменитости

През август 2014 г. в сайта 4chan беше публикувано огромно изтичане на снимки на известни личности. Снимки на звезди като: Дженифър Лорънс. Кристен Дънст. Кейт Ъптън. Чрез хакнатите акаунти са откраднати данните на повече от 100 звезди, а двама от извършителите са осъдени на затвор. Докато някои твърдяха, че снимките са фалшиви, Лорънс призна, че снимките са истински, и се изказа категорично против атаките.

Мел Гибсън е арестуван за домашно насилие/антисемитски изказвания

Мел Гибсън се превърна от един от основните завоеватели на филмовия свят, участвал в такива хитове като поредицата „Смъртоносно оръжие“, наградения с „Оскар“ „Смело сърце“ и най-касовия чуждоезичен филм в САЩ „Страстите Христови“, във виртуален парий след поредица от скандали. През 2011 г. Гибсън е осъден на три години пробация, консултации и общественополезен труд, след като се признава за виновен в едно престъпление на домашно насилие, за което се твърди, че е извършено срещу бившата му приятелка Оксана Григориева. Гибсън е подложен на атака и заради арест в нетрезво състояние в Малибу, Калифорния, където е записан да отправя антисемитски забележки, според доклада за ареста. Въпреки че Гибсън стана радиоактивен за известно време, кариерата му оцеля след скандала и в момента преживява период на възраждане.

Прием в колеж

Лори Лафлин и Фелисити Хъфман са обект на мащабно федерално разследване. ФБР открива, че те са били част от богата група родители, които са плащали милиони, за да представят децата си като състезатели. Те са платили на администратори на тестове, за да фалшифицират резултатите им от SAT за прием в определени колежи. Звездата се признава за виновен по обвинения в подкуп и измама и излежава 11 дни в затвора. Първоначално Лафлин и съпругът ѝ Мосимо Джанули пледират невинни, но се съгласяват да променят показанията си. Актрисата от „Пълна къща“ беше осъдена на два месеца затвор, голяма глоба и две години надзорно освобождаване.

Секс касетата на Ким Кардашиян

Именно секс касетата може би е поставила началото на империята. Преди излизането на филма Ким Кардашиян е известна предимно като приятелка на Парис Хилтън. Но след записа, направен с бившето ѝ гадже Рей Джей, Кардашиян вече не е в сянката на Хилтън. В едно от предаванията Кардашиян твърди, че по време на записа е взимала екстази. Тя каза, че се е омъжила на екстази, а след това отново го е направила и е направила секс касета (с бившия си приятел Рей Джей), сякаш е щяло да се случи нещо лошо.

Харви Уайнстийн

Харви Уайнстийн е обвинен от повече от дузина жени в тормоз и посегателство. Това накара други жени от филмовата индустрия да съобщят за подобни преживявания с Уайнстийн и броят на обвиненията нарасна до над 80 жени. В резултат на това е уволнен от продуцентската си компания, отстранен от работа и от академията по изкуствата. През същия месец съпругата му обявява, че го напуска. Обвиненията предизвикаха вълна от осъждане на тормоза и посегателствата. Това предизвика движение по целия свят, което насърчи хората да споделят своите потиснати истории.

Искане

От години много звезди от шоубизнеса, включително актьори, музиканти и дори спортисти, са обект на огромен интерес и внимание. Понякога това внимание е дори нежелано, защото знаменитостите понякога се държат доста противоречиво и противоречиво, а понякога предизвикват и много скандали. Въпреки това скандалите, свързани със звезди от шоубизнеса, не са рядкост, всеки има право да сгреши, можеш да го обичаш или да го мразиш.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар