Хороскоп за 22 септември, сряда – от Овен до Дева Преглеждания: 161

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Днес добре ще се справяте с всичко. С малко помощ ще имате успех и в дела, които преди са били прекалено сложни за вас. Неочаквано пътуване ще обърка плановете ви за вечерта. Смяната на обстановката и необичайните срещи ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да погледнете по-друг начин на живота.

ТЕЛЕЦ

Успешен ден. Всичко ще се получава така, както сте го замислили. Околните с удоволствие ви помагат, а някои от тях ще ви дават и интересни идеи. Интуицията ще ви подсказва, кои от тях си струват и с какво да се захванете веднага. Няма да имате поводи за разногласия и спорове.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще започне напрегнато, но това не трябва да ви тревожи. Позитивните тенденции бързо ще набират скорост и ситуацията ще се подобрява. Не са изключени интересни предложения, на които вие без дълго мислене ще се съгласите. Очаквайте приятни срещи и ползотворни разговори.

РАК

Каквото и да сте намислили, с каквото и да се занимавате, не бързайте. Предпазливостта днес няма да ви е излишна. Ще се случат нееднозначни, заплетени ситуации, които ще предизвикат променя на плановете. Интуицията ще ви подскаже как да използвате новите обстоятелства.

ЛЪВ

Хармоничен ден. Влиянието на позитивните емоции се вижда във всички области. Вероятни са обстоятелства, които ще могат да решат въпроси, които в последно време не са ви давали покой. Възможни са неочаквани посещения, които ще ви зарадват. Познати ще ви донесат приятни новини.

ДЕВА

Днес с ентусиазъм ще се захващате с нови проекти и ще се справяте добре. Понякога обстоятелствата ще се нареждат както трябва, а друг път нещата ще ви се случват, защото действате интуитивно и креативно. Ако ви потрябват партньори, лесно ще ги намерите. Вечерта отделете време за себе си.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.