Край на приказката? Дженифър Лопес и Бен Афлек не се следват в Инстаграм

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Бен Афлек не се следват в Инстаграм, приключи ли любовната им история?

Тяхната любовна история е толкова стара, че някои биха решили, че е от времето на динозаврите. Дженифър Лопес и Бен Афлек имат почти четвърт век зад гърба си. Но онова, което озадачава феновете им повече от всичко останало е – защо звездите не се следват в Инстаграм? И дали не се задава краят на връзката им?

В действителност повод за тревога няма. Бен и Дженифър са във Венеция и очевидно се наслаждават на романтичния си воаяж. Актьорите споделят още, че са много влюбени, но изненадващо отказват да го демонстрират чрез социалните мрежи. Справки в профилите на двамата показват, че Бен следва над 94 профила, включително на любимия си „Ред сокс“ от Бостън. Но не и Дженифър. От своя страна Лопес е последвала над 1315 страници, включително и 21 свои фен акаунта, но нищо свързано с Бен.

В същото време паметливи припомнят, че Бен и Дженифър си разменяха доста палави любезности, когато връзката им започваше. Бен написа мило послание на Дженифър в социалните мрежи, а в тв интервю призна, че никога не е спирал да я обича. Дженифър от своя страна демонстрира силата на чувствата си към него, като засне кавър на парче, в което двамата си партнират преди близо 20 години. Изненадващо, в новата версия Бен отново участваше. А още преди това певицата правеше намеци, че не й е безразличен.

Дженифър Лопес и Бен Афлек без следене в Инстаграм сн. You Tube

Дженифър Лопес и Бен Афлек без следене в Инстаграм сн. You Tube

И въпреки голямата любов помежду им, Бен и Дженифър са категорични, че няма да стъпят отново в брак. Певицата – защото се е омъжвала вече три пъти и не иска да мисли за нова сватба. За Бен 10-годишната връзка с Дженифър Гарнър си остава единствен брак, а разводът беше болезнен и за двамата. Без съмнение всичко това се отрази на възгледите му за брак в бъдеще.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар