Край на драмите! Кейт Мидълтън блести на спортно събитие

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън отнесе конкуренцията и сложи край на драмите в двореца

Кейт Мидълтън показа, че не й пука от драмите в кралския двор. Съпругата на принц Уилям демонстрира изключително жизнен дух, радост и щастие, след като бе заснета по време на спортна среща с кадети от въздушна база Уиндмиър. Тя бе техен гост в центъра за скални приключения. И демонстрира, че трите й раждания по никакъв начин не са повлияли на спортната й форма. Нито на спортния й дух.

Съпругата на принц Уилям, която напоследък е принудена да отбива атаките на Меган и Хари, не реагира по никакъв начин на упреците. Слуховете говорят, че е била силно разстроена, когато Меган я обвинила, че я е разплакала на сватбата й. Кейт замълча и след обидите, че едва ли не е изхвърлила Меган и Хари от Англия и двореца Кенсингтън. Вместо това насочи вниманието си към по-важни житейски проблеми. И сподели опит за живота си в кралското семейство.

Появата й в центъра за приключения без съмнение е връщане към нормалното. Кейт от доста време не се е появяла сама под прожекторите. Обикновено са двамата с Уилям, или е в компанията на друг член на кралското семейство. Появата й в центъра сама обаче предизвика истински фурор. И доказа, че тя наистина е подготвена да изпълнява задълженията си на бъдеща кралица.

Кейт Мидълтън се завърна сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън се завърна сн. Инстаграм

Отзивите за посещението на Катрин в центъра не закъсняха. „Изключително земна“, „Невероятно топъл и сърдечен човек“, „Не очаквах, че ще бъде толкова приятелски настроена“, „Тя е прекрасна“, гласят изказвания на участници в срещата. Самата Кейт винаги е демонстрирала забележително хладнокръвие и висок дух, независимо какви са били ударите по нея. А също така никога не е губила умението да бъде съпричастна към проблемите на другите. Качество, което я прави достойна за бъдеща кралица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар