Лили Иванова проговори след скандала

Гласувайте за статията

Лили Иванова преживява тежко скандала

По всичко личи, че Лили Иванова преживява тежко скандала, който се заформи след концерта ѝ в Пловдив. Тогава тя си позволи да направи нещо абсолютно нетипично за нея. Примата благодари публично на Петя Буюклиева от стената на Фейсбук профила си. Именно тя защити Иванова преди дни.

По този повод примата на българската естрада написа следното в мрежата: „Специални благодарности на Петя Буюклиева!“. Постът й бе придружен с множество сърчица, както и със споделяне на текста, с който Буюклиева я защити няколко дни по-рано, а именно:

„Това са икони, които не можеш да ги покриваш с пластове тиня. Не можеш да изцапаш една икона! Ти можеш да изцапаш себе си с тинята, която хвърляш по една личност, която е легенда за България, възпитавала поколения наред в естетика. Лили Иванова и до момента е любимка на цял един народ и залите на нейните концерти за препълнени. Затова мисля, че не е красиво да хвърляш кал, защото тази кал, като бумеранг, се връща към теб след това и към твоето име. Лили Иванова трябва да бъде аплодирана, дори и само да излезе и да се представи на сцената, без да пее – да каже: Здравейте, фенове, обичам ви! Защото вече е на това ниво. Когато бях в Куба, на сцената излезе една много възрастна жена, обаче нагласена, направена, една слабичка, бонбон. Супер звезда за кубинците! Публиката беше на крака – и тя нямаше нужда да пее, те плачеха и викаха нейното име! Достатъчно е пяла, достатъчно е възпитавала този респект.”

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар