Рачков разкри ще влезе ли в политиката

Гласувайте за статията

Рачков разкри дали ще влезе в политиката

Димитър Рачков е от хората, които не обичат да говорят за личния си живот, но този път направи изключение. Той разкри, че не е празнувал рождения си ден от 39-годишен.

Но тази година е поканил около 80 души на партито му, а са дошли 110. „Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен“, споделя комикът.

Той опроверга и слуховете за раздяла с Анита и добави, че е много щастлив в любовта.

Рачков проговори и за приятелите си и заяви, че Зуека е един от тях.

„Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш“, добави любимият на Анита.

Той отговори и на въпроса дали би влязъл в политиката.

„Не е моето шоу. Моето шоу е „Забраненото шоу на Рачков“. Два пъти са ми предлагали да се включа в политиката. Човекът, който ми предложи, е свестен политик. По това време още бях в „Господари на ефира“, а ние в предаването бяхме политически безпристрастни. Трябваше да зачеркна всичко, което съм правил през последните 20 години. Затова отказах категорично“, добави още Рачков, цитиран от БЛИЦ.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар