Хороскоп за 21 септември, вторник – от Везни до Риби Преглеждания: 567

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Благоприятен ден за комуникация. Днес ще изненадате мнозина с точността на преценката си. Това ще затвърди авторитета ви. Не се възгордявайте. Някои от вас ще получат оферти, които няма да могат да откажат. Вечерта е чудесно време за някакво семейно събитие или празник за близките.

СКОРПИОН

Ден, в който е лесно да се говори за важни неща. Дори ако трябва да обсъдите трудна тема, неизменно ще намирате правилните думи. Способни сте да убеждавате, че сте прави, без да обиждате или наранявате никого. Мнозина ще ви бъдат благодарни за вашия такт и деликатност.

СТРЕЛЕЦ

Денят носи много изненади и със сигурност нищо няма да върви по план. Не е нужно да сте нервни. Трябва да бъдете търпеливи и да чакате спокойно развитието на нещата. Денят е подходящ за решаване на всякакви въпроси, свързани с парите. Много от вас ще направят добри покупки днес.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде интересно и вдъхновяващо. Това е времето, когато ще успявате във всичко. Можете да се заемете с най-трудните задачи. Бързо ще постигнете желания резултат. Няма значение дали действате сами или някой ви помага. Звездите така или иначе ще бъдат на ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде изключително ползотворен и подходящ за трудни и отговорни казуси. Там, където другите се отказват, вие ще упорствате и ще успеете. Внимателни сте към всички – грижите се за тяхното благополучие и комфорт. Това не остава незабелязано. Мнозина ще ви благодарят и ви зарадват.

РИБИ

Забързан ден. Опитайте се да не се тревожите днес, особено за дреболии. По пътя няма да имате сериозни пречки и всичко ще ви се получава, ако не се поддадете на емоциите. Добре е, ако наблизо има човек, който знае как да ви подкрепи. Вероятни са неочаквани посещения или срещи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.