Ново 20! Изловиха Кейт Мидълтън и… (ФОТО)

Гласувайте за статията

Херцогинята често може да бъде забелязана в обществените паркове

Когато стане дума за херцозите на Кеймбридж – Кейт Мидълтън и принц Уилям, както и техните наследници, всички си представяме кралски лукс, глезотии и привилегии.

Е, да но Кейт Мидълтън и принц Уилям определено чупят стереотипите.

Кейт Мидълтън

Херцогинята често може да бъде забелязана в обществените паркове

Доказателство за това е и наскоро разиграла се случка. В основата й са 39-годишната Кейт Мидълтън и две от децата им – осемгодишният принц Джордж и шестгодишната принцеса Шарлот.

„Херцогинята бе оставила тригодишния принц Луи явно в някой от дворците под надзора на 39-годишният принц Уилям и се отдаде на важен ангажимент с другите им две деца“. Това споделя папаракът, изловил Кейт на невероятно място.

Важно е да отбележим, че често херцогинята на Кеймбридж пазарува с трите си деца или се разхожда с тях в обществени паркове.
Така преди дни тя бе изловена в магазин за канцеларски и ученически пособия в Лондон, а компания й правеха Джордж и Шарлот.

Кейт и две от децата й посетили магазин близо до училището

Кейт Мидълтън и децата й посетили в магазин, който се намира близо до училището на Джордж и Шарлот. Целта разбира се била да купят необходимите консумативи за обучението им. Очевидци разказват, че херцогинята е настояла Джордж да плати за покупките – пастели и гумички за него и сестра му.

„Кейт и Уилям дават на децата си джобни пари всяка седмица. Изглежда, че Кейт няма нищо против понякога да нарушава кралския протокол – в края на краищата принцовете никога не носят пари със себе си и не плащат сами за покупките си, а се доверяват на своите помощници. Но херцогинята вече учи Джордж да управлява собствените си финанси“, разкриват източници от Бъкингамския дворец.

Очевидци, които успели да се срещнат с херцогинята в магазина, отбелязват, че децата й винаги са се държали много добре възпитано. Тя пък изглежда като обикновена майка, която просто върши обичайните неща с отрочетата си, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар