Орлин Павлов с коментар за ваксините

0

Орлин Павлов коментира ваксините

Орлин Павлов разкри мнението си за ваксините. Той не крие, че се е ваксинирал.

„Ваксинирах се, защото исках да се чувствам по-свободен и да бъда сигурен за себе си и близките си. Много се колебах, но след като си представих, че трябва цяло лято да си правя PCR тестове и да съм ограничен по граници или на снимки, реших да го направя. Мисля, че не сбърках“, споделя изпълнителят.

Той добави, че всички от семейството му са ваксинирани, но всеки сам преценява дали да го направи.

„Мисля, че трябва да се говори открито. Аз самият през последната година бях объркан, заради цялата информация, която ни залива. Но взех решението и едва ли нещата са толкова страшни и има план, който да ни обърква и да унищожи всички. Затова го направих с усмивка“, сподели още Орлин Павлова в ефира на Нова тв.

Той добави, че лятото е било изключително натоварено и за него и го прекарал в снимки. Но все пак успял да отиде на море със семейството си за 10 дни.

Певецът сподели още, че помага финансово на родителите си, тъй като пенсиите им са едва 390 лв. Той сподели, че майка му помага много в грижите за детето. Освен за внучка си, тя се грижи и за бабата на Орлин Павлов, която го е отгледала, пише Хотарена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.