Преслава удари в земята колежките си

Гласувайте за статията

Преслава вече е по-спокойна

Преслава е една от първите изпълнителки, които които се ваксинираха. Така тя се чувства по-спокойна по време на участията си.

В момента певиците отново са без работа, тъй като нощните клубове у нас са затворени, въпреки че голяма част от тях да работят незаконно. Но Преслава не може да се откаже от липса на ангажименти. Тя прие покана за участия в Англия, а там се снима и с английската кралица.

Пайнерка бе поканена да пее в един от клубовете в Лондон. За участието си е получила солиден хонорар, което предизвика завистта на колежките й. От Лондон Преслава се върнаха и с цяла пачка от бакшиши, които събрала по време на едночасовата си изява в заведението.

И тъй като в момента разполага с достатъчно свободно време, Преслава решила да остане няколко дни в чужбина и да не бърза да се прибира. Тя посетила най-атрактивните забележителности, но впечатлена останала от музея „Мадам Тюсо“ и восъчните фигури вътре. Преси се снимала до почти всички известни личности, но показа единствено кадъра с английската кралица.

„После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата“, написа Преслава под кадъра.

Родни диджей побързаха да й отговорят: „Не случайно на участия те обявяваме с „Нейно Величество Преслава“, пише show.blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар