Ето каква е причината за раздялата на Сашо Кадиев и Таня

Гласувайте за статията

Според мълвата водещият е виновен за разлъката му с Таня

ПИК припомни пост на водещия Сашо Кадиев преди 2 години, адресиран до бившата му вече половинка Таня.

„Не мога да кажа, че съм открил човека. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази голяма любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата, и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува. Макар, че при нас с Таня се е случило, защото имаме дете“, сподели тогава водещият.

Ако се вярва на слуховете, той пренебрегвал интимността с жена си. Причината за това била страстта му плейстейшъна и виртуалното пространство.

Кадиев не обръщал особено внимание на любимата си, защото е страстен геймър или поне така се оправдавал. Но откакто срещна настоящата си любима Ивелина Чоева, той коренно се промени.

„След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на плейстейшъна. Сашо винаги закъснява за работа, защото играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той често е глобяван за закъснение в „Преди обед“, тъй като е цъкал джойстика до ранни зори“, разказват запознати.

Още в началото на връзката си с него Таня няколко пъти била на крачка от раздяла с него. Те не крие, че двамата най-често се карали заради домакинските й задължения, пише Марица.бг.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар