Алекс Раева и мъжът й едва не се удавили в Гърция (Подробности)

Алекс Раева и мъжът й едва не се удавили в Гърция сн. Инстаграм
0

Алекс Раева пише прощално писмо на дъщеря си

Братът на Катерина Евро спасил от смърт Алекс Раева и съпруга й, които това лято плавали около гръцките острови с яхта. Решили да стигнат до Цикладите, но заради силен вятър се озовали в невероятно бурно море.

Яxтaтa трябвало да се бори с вълни от шест-седем метра. Съдийката в „Маскираният певец“ се прибрала в каютата, където дори написала прощално писмо до дъщеря си, в което я помолила за прошка, че е решила да пътува в Гърция и й обяснила колко много я обича.

След 24 часа яхтата успяла да влезе в спокойно море край Цикладите благодарение майсторството на капитан Сашо Спиридонов, който е по-малкият брат на Катерина Евро.

Двамата с актрисата имат 15 години разлика и носят различни фамилии, защото бащата на Евро е албанец, който насилствено е разделен с майката на звездата от „Оркестър без име“. След кошмарното преживяване Раева със смях признава, че в притеснението си не помислила как ще изпрати писмото, което можело да потъне с нея.

Дъщерята на актьора Илия Раев роди дъщеря на бизнесмена от Благоевград Любомир Палаханов. Двамата се запознали на лодката на техните приятели Орлин Горанов и жена му. „Погледнахме се и това бе всичко, беше много просто и чисто“, поясни Раева. Убедена е, че щерка й, която се роди точно на Илинден през 2019 г. е подарък от баща й актьора Илия Раев.

Загуба

Той почина през 2017. На 1-ви май красавицата се спуснала под водите на Червено море, истински рай за гмуркачите, каквато е и самата тя. Татко й Илия Раев от три години се бори с рака, но я уверява, че ще я дочака да се върне от далечното и опасно пътуване. Затова тя тръгва на поредното приключение в африканската държава, призната за една от най-нестабилните в света.

Раева бърза да си подари кратка отпуска, преди да започнат кастингите на несъществуващото вече предаване „Х фактор“, които води заедно с колежката си Мария Игнатова, пише „Минаха години“.

Алекс Раева и мъжът й едва не се удавили в Гърция сн. Инстаграм
Алекс Раева и мъжът й едва не се удавили в Гърция сн. Инстаграм

Двете продължават да са изключително близки, нищо, че Алекс вече живее в Благоевград. Когато излиза на суша, получава и телефонно обаждане, че баща й си е отишъл, но тя вече знае това усетила го е още долу, под водата, заради силната връзка с баща си, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.