Димитър Рачков посрещна 49-тия си рожден ден в тиха семейна обстановка (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков посрещна рождения си ден само със сина си и плейметката Анита Димитрова

Плеймейтката Анита Димитрова, която от година е официалната половинка до комика и тв водещ Димитър Рачков, се оказа изключително грижовна и към сина му.

Митко-младши и атрактивната блондинка си пуснаха общо стори от дивана вкъщи навръх рождения ден на Рачков. Водещият реши да отбележи 49-тия си рожден ден в тиха семейна обстановка, като единствените гости били именно Анита и Рачков-младши.

На видеото, което плеймейтката качи в личния си профил в социалните мрежи, се вижда, че на главата на наследника на актьора има парти шапка, което подсказва, че макар да са били в много тесен кръг, двамата с блондинката са успели да направят парти изненада на звездния татко и любим.

Честитки

През целия ден в социалните мрежи близки и приятели на Рачков не спираха да го обсипват с честитки. Приближени до комика издават, че половинката му и синът му се разбират изключително добре и това било още една причина Рачков да се чувства изключително щастлив с Анита, пише „България днес“.

Припомняме ви, че детето му е плод на любовта му със сценаристката и актриса Христина Апостолова, която пък от години е жената до продуцента Евтим Милошев.

Димитър Рачков посрещна рождения си ден в компанията на сина си и на Анита Димитрова сн. Инстаграм

Димитър Рачков посрещна рождения си ден в компанията на сина си и на Анита Димитрова сн. Инстаграм

Малкият Митко живее при майка си и Милошев, но когато двамата бяха на снимките на „Сървайвър“, цял месец грижите за него пое именно новата жена до Рачков – Анита, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар