Няма да повярвате каква пенсия получава Катето Евро Преглеждания: 17416

Някои от родните звезди са живи за оплакване
3
Оценете този post

Някои от родните звезди са живи за оплакване

Мнозина не могат да повярват какви пенсии получават редица родни звезди, сред които и Катето Евро.

Някои от тях взимат пенсии, които със сигурност ще ви изумят.

Оказва се, че точно 352 лв. пенсия е отредена за една от примите на естрадата – Маргарита Хранова. Тя няколко пъти кандидатства за наградата за заслуги, но не получава одобрение.

Катето Евро
Някои от родните звезди са живи за оплакване

200 лв. пък е пенсията на актрисата Катерина Евро, разкрива самата тя. Припомняме, че на първи септември тя навърши 65 години. Когато решила да си направи справка в НОИ се оказало че има само 12 от изискуемите за жени 34 години трудов стаж.

Колежката й Латинка Петрова взима 300 лв. за своите над 300 роли в киното и театъра.
550 лв. е пенсията на Антон Радичев, който започва своя 48-и сезон в Народния театър. Дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки се разписват срещу 352 лв. месечно заради възрастта й (70) години 18 години трудов стаж , плюс сумите, които е плащала към хазната като процент от авторските права на книгите й, пише „Телеграф“.

Първоначално държавата отпусна на Лили Иванова 115 лв. пенсия

Когато Лили Иванова се пенсионира на 65 години държавата й дава 115 лв. Към днешна дата сумата е актуализирана и заедно с пенсията за заслуги тя прибира около хилядарка.
Същата сума месечно взима и колежката й Йорданка Христова.

Стефка Берова догодина става на 80 и не смее да се похвали с увеличението на пенсията пред колеги, защото сумата, която получава не й стига дори да си купува лекарствата за месеца. Доскоро пенсия й възлизаше на позорните 215 лв., които й присъждат заради абсурдната ситуация с изгорелите документи на „Концертна дирекция“.
Бившият й съпруг Йордан Марчинков ще получава по 350 лева в продължение на три години от парите отпуснати от Министерството на културата.

Христо Кидиков е с пенсия 300 лв. Силвия Кацарова също получава 300 лв.
„Аз съм вече съм пенсионерка и получавам 300 лв., колкото получава един готвач или чистач. Питам това честно ли е?“, възмущава се певицата.

Васил Найденов взима една от най-големите пениси в музикалната гилдия. В началото на годината го одобриха за 700 лв., които ще получава за заслуги. Междувременно документи по пенсионирането му са готови и така Кеца добавя още 500 лв. месечно към сметката си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
 1. Dimo казва

  За оплакване са

 2. Dimo Hristov казва

  За оплакване са,а живеят във замъци и вили!
  Как стават тези неща???
  Къде си плащат данъците от хонорари,сватби и банкети??

 3. ime казва

  Лапали са п.и.ш.к.и и безбожни хонорари!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.