Анна Курникова и Енрике Иглесиас показаха трите си деца (Вижте порасналите сладури – Снимка)

Гласувайте за статията

Спортистката  певецът отглеждат три руси ангелчета

Бившата руска тенисистка Анна Курникова и испанският певец Енрике Иглесиас показаха видео в Instagram с децата си, които забележимо са пораснали. 40-годишната Анна сподели видеоклип, в който едногодишната Мери (Маша) и тригодишните близнаци Николас и Люси се возят заедно в кола-играчка.

Децата на Анна и Енрике истински малки сладури
Снимки: Инстаграм

А 46-годишният баща публикува видео, в което най-малката им дъщеря „танцува“ под звуците на песента му.

Потребителите на социалната мрежата останаха много доволни. „Такива слънчица“, „Прекрасни деца“, „Красиви“, „Красиви, като родителите си“ – написаха те в коментарите.

Курникова и Иглесиас, които живеят в САЩ, са заедно от 20 години. Двойката все още не е признала дали са официално в брак. Напоследък обаче Анна започна да се нарича с двойно фамилно име – Курникова -Иглесиас.

Близнаците Николас и Люси с баща си през юли
Снимка: Инстаграм

За последно наследниците на звездите бяха показани в Инстаграм през юли. Енрике публикува семейната снимка в чест на Деня на независимостта на САЩ, където той и бившата руска тенисистка Курникова живеят от много години. На снимката Иглесиас позира със сина и дъщеря си в басейна на яхта. Луси се усмихва, но брат й, както отбелязаха феновете, изглежда недоволен от нещо, предават от showbiz.fakty.ua.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар