Хороскоп за 20 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ
В началото на деня ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху задачите. Няма да успеете да реализирате новите си идеи, както и да направите всичко планирано. Това не трябва да ви стресира. Ще успеете да свършите най-важното,  а за останалото ще имате достатъчно време.
СКОРПИОН
Денят се очертава добър – ще ви върви. Няма причини за тревоги. Ще успеете да завършите стар проект и някои дребни задачи. Правилно ще разпределите приоритетите си и така ще сте достатъчно бързи и ефективни за постигането на най-важните цели. Вечерта може да релаксирате в компанията на приятели.
СТРЕЛЕЦ
Днес е време да обсъдите бъдещето, да подготвите планове и да ги коментирате с хора, които да ви помогнат да ги реализирате. Уверени сте, а това ще се предава и на околните. Ако ви трябва помощ, ще я получите без проблем. Необичайна среща може да премине в романтични отношения.
КОЗИРОГ
Подходящ ден за обсъждане и решаване на важни въпроси. Ако искате да свършите повече неща, трябва да действате бързо и да не си губите времето. Личните ви отношения се развиват хармонично – отлично се разбирате с близките си. Неочаквани събития ще объркат плановете ви.
ВОДОЛЕЙ
Отличен ден за срещи с приятели. Ще обсъдите много интересни проекти и лесно ще постигнете съгласие. Не всичко може да стартира днес. Приятни изненади ще ви съпътстват през целия ден. Подходящо време е за по-големи покупки, но не прекалявайте.
РИБИ
Днес ще имате напрегнати моменти, но това не са сериозни проблеми. Ще трябва да отделите време за поправяне на чужди грешки. Ще имате срещи, за които дълго време сте се подготвяли. Ако и да сте имали някакви разногласия с тях, сега лесно ще ги преодолеете.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар