Хороскоп за 20 септември, понеделник – от Овен до Дева Преглеждания: 294

0
Оценете този post
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

 

ОВЕН

Трудно ще съхраните спокойствието си днес. Многото срещи и разговори, както и стартирането на нов проект ще ви изнерви. Вечерта е отлично време за почивка и спокойни размисли. Ще ви стане ясно как е най-добре да действате и над какво да се съсредоточите.
ТЕЛЕЦ
Интересен ден. Ще се наложи да експериментирате, да импровизирате и да вземате решения в движение. Всичко ви се удава лесно, а интуицията безгрешно ще ви води. Очаквайте предложения, но съберете повече информация, преди да дадете отговор. Новина ще ви изненада неприятно.
БЛИЗНАЦИ
Днес е време за решаване на въпроси, свързани с бизнеса. Виждате добре в перспектива много от начинанията си и вярно ще оценявате последствията от всяка своя постъпка. Деловите преговори ще са успешни. Очаквайте парични постъпления. Отделете време за повече почивка.
РАК
Отличен ден. Може да реализирате голяма част от идеите си. Често ще се ръководите от интуицията си, но винаги вярно ще оценявате възможните последствия. Успешно ще решите въпроси, свързани с работата или бизнеса. Ще укрепите професионалните си позиции и ще заслужите уважението на партньорите си.
ЛЪВ
Ден за нови начинания. Работата ще ви спори. Ще получите полезна информация. Имате възможност да укрепите деловите си връзки и да се договорите за възобновяване на сътрудничеството с хора, с които и преди сте работили. Вечерта обещава романтични изненади и приятни моменти.
ДЕВА
Започнете деня си с рутинни занимания. Ако всичко върви по план, може да обмислите работата по новите проекти. Ще получите много съвети, но предимно се доверявайте на интуицията си. Имате шанс да решите проблеми, тревожили ви в последно време, и да получите отговори на важни въпроси.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.