Силвена Роу стартира ново кулинарно шоу в ефира на Би Ти Ви (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Силвена Роу се уреди със собствено шоу в Би Ти Ви

В студиото на предаването „120 минути“ Chef Силвена Роу представи своята нова книга, озаглавена „Моята кухня“, която събира в себе си общо 142 здравословни рецепти.

„Книгата представя моето отношение, моята отдаденост към България. Исках да направя една книга, която да е завет, наследство, нашите млади генерации да се учат как да готвят вкусно и здравословно, защото ако готвиш здравословно, ти имаш и здравословен манталитет“, обясни Chef Роу.

Авторски рецепти

Освен в книгата, отскоро тя представя свои авторски рецепти и в своя нов канал в YouTube, а от пролетния телевизионен сезон това ще се случва и в нейното ново шоу в ефира на Би Ти Ви.

Ново кулинарно шоу

„Ще бъде изцяло кулинарно, с елементи на лайфстайл, ще бъде нещо като Силвена и приятели. Започваме през февруари догодина“, обясни тя, като не пожела да разкрие вече избраното име на проекта.

Силвена Роу стартира ново кулинарно шоу по Би Ти Ви от февруари сн. Инстаграм

Силвена Роу стартира ново кулинарно шоу по Би Ти Ви от февруари сн. Инстаграм

Преди това обаче Chef Роу ще се посвети на още един проект – специално меню, изготвено от нея за един от най-луксозните курорти на Малдивите, посветено на „хора, които се грижат за това с какво се хранят“, предават от ladyzone.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар