Азис влиза във форма заради „Маскираният певец“ (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Азис се похвали, че има намерение да влезе в по-добра форма за шоуто

Азис се похвали, че има намерение да влезе в по-добра форма за участието си в „Маскираният певец“. Певецът е част от детективският панел на шоуто и дава своите предположения за това кой се крие под атрактивните костюми.

„Във форма по никое време. Цело лето дремах, а сега у форма! Луда работа!“, пошегува се хитовият изпълнител в социалната мрежа.

Прави впечатление, че ромският славей се е сдобил с гъсто черно окосмяване по гърдите. Доскоро той бе сравнително гладък в тази област, ала сега е решил да е една идея по-мъжествен и да си пусне дълги рунтави косми.

Той тотално е зарязал епилацията и смята, че тя вече е демоде. „Моето одеало!“, написа Азис в Инстаграм и демонстрира буйната „растителност“ по тялото си. По-късно певецът се показа гол до кръста от съблекалнята на магазин, споделяйки, че е решил да влиза във форма „по никое време“, тоест чак в края на лятото.

Тренировки или пластична хирургия?

Не е ясно дали Васко ще започне тренировки във фитнеса или отново ще опре до любимата си пластична хирургия. Той не крие, че досега е извайвал тялото си предимно с помощта на скалпела.

Колкото и да се потял в залата, резултатите не го задоволявали, затова миналата година си напомпа бицепсите със специален гел, а гръдните си мускули увеличи със силиконови импланти за мъже в Турция.

Изпълнителят на „Хабиби“ се е подлагал и на липосукция в коремната област. За съжаление, ефектът от изсмукването на мазнини не е вечен и се изискват воля и ограничения, за да се поддържа.

Известно е, че певецът си е слагал и инжекции за тен, за да добие по-екзотичен вид. Азис е от ромски произход и е мургав по рождение, но по едно време бе толкова потъмнял, че приличаше по-скоро на африканец.

Някои предполагаха, че не излиза от солариума, за да постига тaкъв загар, но се оказа, че си слага инжекции с меланотан – пептид за придаване на равномерен тен без петна и без излагане на слънце.

Установено е, че това вещество действа не само върху цвета на кожата, но и повишава либидото. Също така влияе на апетита, като значително намалява нуждата от прием на храна.

Азис влиза във форма заради "Маскираният певец" сн. Инстаграм

Азис влиза във форма заради „Маскираният певец“ сн. Инстаграм

За съжаление, неприятните странични реакции също не са малко – възможна е поява на гадене, обриви, повишаване на телесната температура. Поради тази причина лекарите отричат свободното му използване, предават от hotarena.net.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар