46-годишната Елена Петрова сияе с млад мъж (Вижте тук)

Елена Петрова сияе в компанията на млад мъж сн. Инстаграм
0

Елена Петрова сияе в компанията на млад мъж

Макар че съвсем скоро ще чукне 46 години, Елена Петрова все още изглежда много добре. В това се увериха и папараците на „Уикенд“, които засякоха актрисата в популярно столично заведение. Компания й правеше млад мъж на не повече от 35 години, с когото си разменяха сладки приказки, смееха се и се закачаха.

За срещата с чаровния си кавалер Елена бе облечена стилно, както винаги – с черни панталони и сако, бяла риза и кожени спортни обувки, които придаваха на аутфита й малко по-небрежен вид.

Младият мъж с нея пък бе избрал широка червена тениска и дънки. Двамата се настаниха удобно в ресторанта и си разделиха една пица. Явно актрисата не иска да разваля фигурата си и предпочита да споделя храната си.

Докато придружителят й преглъщаше тестеното ястие с висококалорична и сладка кока кола, Елена пиеше само вода. На няколко пъти двамата докоснаха ръцете си, което може да е знак, че са нещо повече от приятели.

Петрова и компаньонът й прекараха в заведението близо 2 часа и по всичко личеше, че са в много добро настроение. Тя разпалено му обясняваше нещо, а той внимателно я слушаше. Е, по едно време интересът му секна и започна да рови отегчено в телефона си. След като приключиха с обяда, двамата се качиха заедно в колата на актрисата – сребристосиво BMW, и се отправиха в неизвестна посока.

Развод

Откакто се разведе с бившия си съпруг Аристотелис Фотилас през 2006 г., Елена не е афиширала връзка с друг мъж. Звездата и гръцкият богаташ имат близнаци – Изабаела и Александър, но не успяха да спасят брака си дори в името на децата.

Говори се, че Аристотелис е бил инициаторът на раздялата, защото разбрал, че Елена му кръшка. В артистичните среди не е тайна, че къдрокосата хубавица имаше бурна извънбрачна авантюра с режисьора Мартин Макариев, който с днешна дата е женен за колежката й Луиза Григорова.

Тази връзка не само коства брака на Петрова, но и постави пред голямо изпитание финансовата й стабилност. Кариерата й оттогава също е в застой. Преди 4 години актрисата се уреди с главна роля в комедийния сериал „Ние, нашите и вашите“, но това се оказа последният й засега ангажимент в тв продукция.

Елена Петрова сияе в компанията на млад мъж сн. Инстаграм
Елена Петрова сияе в компанията на млад мъж сн. Инстаграм

Дали най-сетне Елена Петрова е открила любовта в лицето на млад и симпатичен мъж, питат се колегите й, предават от hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.