Няма да повярвате какво е разбило семейството на Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Мнозина недоумяват как е възможно

Мнозина недоумяват как Сашо Кадиев е допуснал подобно нещо да разбие семейството му.

Повече от 2 години преди да се разделят с жена му Таня Тончева, Сашо Кадиев не й обръщал никакво внимание в леглото.

Причината за тишината в спалнята била страстта на сина на Катето Евро към виртуалното пространство и игрите.
Кадиев не обръщал особено внимание на любимата си, защото е страстен геймър или поне така се оправдавал, преди да срещне настоящата си любима Ивелина Чоева.

Сашо Кадиев

Мнозина недоумяват как е възможно

„След като се прибере в дома си, бърза да хапне и да седне на играта. Сашо винаги закъснява за работа, защото играе по цяла нощ игри. Накрая ляга за 2-3 часа и се успива. Той често е глобяван за закъснение в „Преди обед“, тъй като е цъкал джойстика до ранни зори“. Това разказват близки до арт семейството на Катето Евро.

В началото на връзката им на няколко пъти Таня била пред дилемата да си събере багажа и да го напусне. Тя дори се замисляла за лечение на геймърската мания на половинката си. Освен това, докато играе, Сашо Кадиев изпивал литри безалкохолни напитки и ядял течен шоколад от буркан.

Споровете между двамата били основно от битов характер

Причините за споровете между двамата били битови. „Споровете ни възникват основно, ако не съм сготвила и не съм изчистила къщата. За него това е много важно – жената е длъжна да прави тези неща. Когато има манджа и всичко е подредено, нещата са розови. В противен случай започват едни драми…“, признавала е още танцьорката.

В реалния живот актьорът и тв водещ няма много приятели. Той обаче е успял да намери такива в мрежата. Преди да се влюби лудо в моделката Ивелина, всяка вечер играел с тях, което изкарвало жена му извън равновесие. Таня така и не успяла да свикне да заспива сама, но гледала да се успокоявала с това, че Сашо не ходи по други жени, не пие, не я бие и я обича.

Още преди почти 2 години 38-годишният тв водещ на „Преди обед“ загатна, че Таня не е голямата му любов.
„Не мога да кажа, че съм открил човека. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази голяма любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата, и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува. Макар, че при нас с Таня се е случило, защото имаме дете“, коментира личния си живот Кадиев.

Откакто е с Чоева той не се сеща за джойстика и гледа да й угажда всяка прищявка. Колегите му в Би Ти Ви отбелязват, че явно е много влюбен, щом се е отказал даже и от игрите в името на Ивелина, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Няма да повярвате какво е разбило семейството на Сашо Кадиев”

  1. Маринa

    сеп. 19. 2021

    Сигурна съм, че на колене ще моли майката на детето си, но ….ще е късно.
    Този дългуч – маркуч дето е намерил за нищо не става. Доста паранормална изглежда- Хаскю.

Добавете коментар