Къци Вапцаров се подигра жестоко с… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Той направо успя да избие рибата за пореден път

Шоуменът от близкото минало – Къци Вапцаров успя да избие рибата за пореден път.

Чувството за хумор на Къци Вапцаров често е много сполучливо и със сигурност забавлява феновете му.

Къци Вапцаров

Той направо успя да избие рибата за пореден път

Тв водещият е доста активен в социалните мрежи напоследък. Той редовно споделя там със своите последователи различни неща от ежедневието си. Разбира се в повечето случаи го прави по забавен начин.

И този път Къци Вапцаров не изневери на стила си. Думите му пък направо избиха рибата, както се казва. Причината е актуалното в момента национално преброяване, което има не само физическо измерение – с посещения на дома, но и опция за онлайн регистриране. Очаквано вторият вариант се оказа по-предпочитаната опция.

На нея се спира и шоуменът от близкото минало. Изумлението, което предизвикват въпросите в него, е напълно на мястото си.

Къци Вапцаров

Серията от абсурдни въпроси накараха тв водещият да превърне във виц регистрирането си в националното преброяване. И неслучайно – убеждавате се сами от фотосите на шоумена в профила му. От тях, например, става ясно, че на Къци, Слава Богу, не му се е налагало да плаща досега в натура. Отделно от това ще запази в тайна нещо много любопитно от своя бит, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар