Би ли Краси Радков шута на Слави Трифонов?

Част от хонорара му, влиза директно в джоба на учиндолеца
0

Част от хонорара му, влиза директно в джоба на учиндолеца

След десетилетие и половина вярна служба при Слави Трифонов, Краси Радков му обърна гръб.

Той се вля в екипа на неговия основен конкурент в тв бранша – Магърдич Халваджиян.

Краси Радков зае мястото на емигриралия Васил Василев-Зуека, който си партнираше с Геро във воденето на „Маскираният певец“ в предишните сезони.
Комикът не за пръв път е ухажван от Халваджиян, но чак сега успял да се спазари за траен ангажимент.

Краси Радков
Част от хонорара му, влиза директно в джоба на учиндолеца

Радков, чиито номера в шоуто на Слави отдавна се изтъркаха, нямал търпение да се пробва в ново амплоа. Той искал да избяга далеч от началника си диктатор, макар и за кратко. За да подпише договор с конкуренцията, той разбира се, поискал съгласието на самия Трифонов.

Шефът му нямало как да откаже, тъй като за старта на кабеларката му арменецът пък му отстъпи Димитър Рачков, за да може да повдигне рейтинга на вече изтърканото му в годините шоу.
Сега дошъл моментът Дългия да върне жеста. Част от хонорара, който Радков е взел от „Маскираният певец“ ще влезе директно в джоба на учиндолеца, тъй като му е продуцент. Ат това следва, че печели на гърба на всичките си артисти, прибирайки им процент от всеки страничен доход.

Надява се по този начин да спаси западащата му кариера

Актьорът бил съгласен да подели заработено с шефа си само и само да се върне отново в една от най-гледаните телевизии, след като кариерата му започна бавно да запада. Това се случва, откакто „Шоуто на Слави“ бе безславно изритано от ефира на Би Ти Ви.

Краси Радков обаче нямало трайно да остане в ротата на Халваджиян.
„Взехме го назаем“, коментира арменецът, който близо 2 десетилетия води разпалена война със Слави Трифонов.

Двамата кръвни врагове се сдобриха едва преди малко повече от година, когато взеха взаимното решение да оттеглят делата си един към друг, които дълго време се влачеха в софийските съдилища.
Чалгарят съдеше Маги и брат му Джуди, че излъчвали кадри от шоуто му в „Господари на ефира“. Те пък също му върнаха жеста и заведоха насрещно дело.

Това е трети обрат в отношенията между учиндолеца и арменеца. Навремето Магърдич снимаше всички клипове на Трифонов и двамата си другаруваха непрекъснато.
После обаче Слави се настроил срещу Маги, след като той успял да реализира някои от най-рейтинговите предавания в родния тв ефир и го догонил по милиони, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.