Ясновидката Николета Йорданова направи шокиращо разкритие

Гласувайте за статията

Поради тази причина са зачестили и паник атаките сред хората в световен мащаб

Ясновидката Николета Йорданова направи разкритие, което ще шокира мнозина.

За никого не е тайна, че името ѝ стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци“.

В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка. Освен това успя да се справи успешно и с редица други задачи.

Николета Йорданова

Поради тази причина са зачестили и паник атаките сред хората в световен мащаб

Преди броени дни Николета Йорданова направи шокиращо признание в своя профил във Фейсбук. Именно там тя понякога споделя своите предсказания и пророчества. За пръв път ясновидката от Червен бряг повдигна темата около НЛО и разкри своите видения.

„Извънземните са тук на планетата. Изпращат послание на тяхната раса. Разчетох го и означава: „Тук сме, чакаме ви. Остава още малко“. За какво още малко – не знам, ще се сглоби някакъв пъзел…“, написа гадателката.

Тя не даде повече подробности за големия удар, който извънземните готвят. Не става ясно и дали срещите ни с тях ще бъдат пагубни за човешкото население. От няколко години насам прогнозите й за бъдещето на света не са никак положителни.

В началото на пандемията от Ковид-19 тя заяви, че това е само началото и ще дойде нова, по-страшна зараза.
Мнозина от последователите ѝ към днешна дата тълкуват думите ѝ като пророчество, предвидило новите щамове на коронавируса, които стават все по-опасни.

Йорданова счита, че бедите, които застигат човечеството, се дължат на промяната на вибрациите на планетата ни.
„Те минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб“, допълва ясновидката. Тя е категорична, че по-чувствителните хора преживяват и ще продължават да минават през нервни сривове, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар