Зуека се сблъска с първите проблеми в чужбина

Джуди Халваджиян подчерта, че мястото му е запазено
0

Джуди Халваджиян подчерта, че мястото му е запазено

Емигрирането на Васил Василев – Зуека предизвика сериозна обществена дискусия.

Едни го поздравиха за решението му, докато други го нападнаха с грозни епитети. Досега той упорито мълчеше и не отвръщаше на хейта, който всекидневно го заливаше от всички страни.

Зуека
Джуди Халваджиян подчерта, че мястото му е запазено

Най-накрая Зуека реши да разкрие цялата истина за напускането на България и как е минал първия учебен ден на сина му, който се оказал голям пакостник.

В новия епизод на „Господари на Уеба“ водещите Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега.
„Зуек, ти все по-зле изглеждаш“, контрира го веднага Геро, веднага щом зърна физиономията му по скайп.

„Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи.

Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса. Там написаха, че съм избягал с милиони, бе лаконичният отговор на Зуека.
Той категорично отказва да назове държавата, в която се премести да живее. На всички ни е ясно, обаче, че става въпрос за Испания.

Синът му вече ходи на училище в чуждата страна, но изглежда е проявил характер и учителите са вдигнали ръце от него.
„Закарахме сина ни на училище в 9 часа и в 12 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби“, обясни Зуека.

Джуди Халваджиян заяви, че Зуека винаги ще има място в неговите продукции, ако един ден реши отново да се върне в родината, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.