Коя жена се превърна в черната овца на Фермата?

Гласувайте за статията

Останалите жени скочиха срещу шумната блондинка

Още със стъпването си във Фермата една от участничките се превърна в трън в очите на съперниците си.

Риалити героите изпаднаха в ужас от устатата фризьорка Анастасия. Тя нон стоп бърбори, прекъсва, подвиква и сплетничи. От време на време пък се изправя върху масата и изнася речи.

Фермата

Останалите жени скочиха срещу шумната блондинка

„Постоянно търси внимание, но по най-грубия начин. Ако трябва да избера дали да водя диалог с Анастасия или дали да застана пред товарен влак, бих избрала влака“, отсече трансформационният лидер Ваня.

Останалите жени в стопанството също скочиха срещу шумната блондинка.
„Още като видях Анастасия в автобуса, с който пристигнахме, изпаднах в паника! Викам си: „Това нещо как ще се търпи!“, изригна камионджийката и фермер на седмицата Живка.

Освен като дразнител № 1 обаче, фризьорката се изявява и като първа майтапчийка.
Анастасия намира начин да забавлява и себе си, и останалите. На всичкото отгоре, тя не спира да сватосва по-младите участници в стопанството, пише show.blitz.bg.

Освен това от погледите на зрителите не остана скрит и фактът, че Анастасия не пропуска възможност да насочи светлините на прожекторите върху задните си части. Още с влизането си във Фермата, тя разтърси задни части, които бе пременила в бански. При това го направи пред погледите на мъжете. Не пропуска и да подчертае, че в стопанството прелива от феромони.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар