Хороскоп за 18 септември, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Напрегнат ден. Ще се наложи да се занимавате не само с обичайните дела, но и със съвършено нови. Тъй като времето ви е ограничено, ще трябва да се учите в движение. Бързо ще постигнете първите успехи. Приятели също ще ви помагат. Очаквайте парични приходи.

СКОРПИОН 

Лесен и интересен ден. Отлично ще се справяте навсякъде, ще намирате верните отговори на въпроси, които са поставили хората около вас в затруднение. Не са изключени предложения за нова работа или дългосрочно сътрудничество. По-късно ще имате неочаквани срещи с хора, с които отдавна не сте виждали.

СТРЕЛЕЦ 

Не всичко ще става лесно днес, но вие трябва да сте настоятелни и да не се отказвате от замисленото. Новите задачи ще са сложни, но благодарение на опита и рутина си, ще се справите с всички трудности. Креативността също ще ви помогне да намерите път към целите си.

КОЗИРОГ

Постарайте се да не се дразните от дреболии и да не обръщате внимание на досадните недоразумения. Спокойната атмосфера ще ви е повече от необходима. Може да започнете да реализирате част от идеите си веднага. Няма да ви е трудно да намерите партньори, а и приятелите с удоволствие ще ви помагат.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня е вдъхновяващо. Ще имате много нови идеи, с които ще се заемете с голям ентусиазъм. Трудностите няма да ви плашат и ще намирате начини да преодолеете всички препятствия. Може да се заемете с решаването на някои практически въпроси, да въведете ред или да се избавите от ненужни вещи.

РИБИ

Отличен делови ден. Имате шанс да сключите изгодни сделки. Преговорите ще вървят добре. Няма да ви е трудно да убедите околните в тях. Възможно е да се появи и нов източник на доходи. Някои от вас ще получат предложения, с които ще се съгласят и няма да съжаляват затова.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар