Хороскоп за 18 септември, събота – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Успешен делови ден. Откриват се нови перспективи, но ги обмислете спокойно. Ще намерите начин да заработите добри пари и да сключите изгодни сделки. Не се отнасяйте с парите лекомислено и избягвайте излишните харчове. Отношенията ви с близките ви са хармонични.

ТЕЛЕЦ

Днес ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно и да мислите за много проблеми. Няма да се намери някой, който да се справи по-добре от вас, така че, действайте смело. Значителна част от деня ще посветите на решаването на чужди неуредици.

БЛИЗНАЦИ

Ярък и запомнящ се ден. Откриват се много нови възможности в различни насоки. Постарайте се да се възползвате от всяка от тях. Импровизациите и експериментите ви са успешни. В работата ще ви върви, получавате и подкрепа от колегите. Днес с много хора намирате лесно общ език.

РАК

Лесно общувате с околните. Добре разбирате от какво се нуждаят хора, които едва познавате. Може да възстановите делови или приятелски отношения, които са играли важна роля в живота ви. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси и изгодно приключване на сделки.

ЛЪВ

Днес ще намерите отговори на много въпроси, затруднявали ви дълго време. Не са изключени приятни запознанства, които да доведат до нови приятелски или романтични отношения. На мнозина ще направите добро впечатление. Може да се каже, че се харесвате на хората.

ДЕВА

Сутринта ще започнете с проблеми и трудности. Това ще развали настроението ви и ще ви изнерви. Ще трябва да положите доста усилия, за да направите общуването с хората около вас, по-приятно. Отделете повече време за почивка и обмисляне на някои неприятни ситуации.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар