Зеука разкри защо напусна страната

0

Най-после Зуека разкри защо напусна страната

Зуека разкри цялата истина за бягството си от родината. Темата за напускането му на страната продължава да е сред най-коментираните.

В новия епизод на „Господари на Уеба“ водещите Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев направиха видео връзка с бившия си колега, по време на която той разплете мистерията покрай бягството си.

„Зуек, ти все по-зле изглеждаш“, контрира го веднага Геро, веднага щом зърна физиономията му по скайп.

„Как къде съм? Ясно е къде съм! В Европа! Всичко е наред. Не мога да разбера защо в България хората ме наричат беглец. Ние не сме избягали, ние сме в Европейския съюз. Просто се преместихме от едно място на друго. Много съм доволен, всичко е наред и сме щастливи. Няма да кажа в коя държава се намирам. Кой го интересува, освен жълтата преса“, споделя Зуека.

И допълва, че за него се пише, че е избягал с милиони.
Наследникът му вече е на училище, става ясно от неговия коментар.

„Закарахме сина ни на училище в 9 часа и в 12 ни се обадиха да го вземем. Не е от най-тихичките. Оказа се, че въобще не е стоял в часа. Поговорихме си сериозно с него и вече има само хвалби“, споделя Зуека.
Джуди Халваджиян заяви, че Зуека винаги ще има място в неговите продукции. И ако случайно един ден реши отново да се върне в родината, може да започне работа веднага при него, пише show.blitz.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.