Нова драма с Ариана Гранде! Опитаха да я нападнат пред дома й

Гласувайте за статията

Ариана Гранде преживя кошмар

Истинска драма се случи пред къщата на певицата Ариана Гранде преди няколко дни.

А именно, мъж беше арестуван край Холивудските хълмове, след като извади нож пред охраната на звездата. И се опита да атакува охранителите й, за да нахлуе в къщата й.

Около два часа през нощта Аарон Браун (23) изненадващо се появил пред къщата на певицата. И поискал да се види с Ариана. Когато пазачите му заявили, че трябва да се отдалечи, той извадил нож и опитал да ги нападне. При опита да им го отблъснат след този акт, мъжът неочаквано извикал полиция.

Малко след това той е арестуван.

Чуждестранните медии пишат, че Ариана вече е подала молба за ограничителна мярка. Певицата и майка й Джоан имаха подобен проблем през май тази година, също с преследвач, който дебнеше певицата.

Става дума за Фидел Анрикес, на когото вече е забранено да се приближава до певицата в продължение на пет години.

На Ариана определено не й върви с почитателите. А и с нападенията, като цяло. Преди две години изпълнителката преживя атентат, когато по време на нейн концерт в Манчестър, бомба избухна и се запали в залата, където тя пееше. Шокираната певица не само, че отказа да си тръгне, но и помогна да изведат останалите бедстващи. След това избяга от Англия с частния си самолет, безкрайно разтърсена, че петима нейни почитатели си отидоха. И то завинаги.

Тийн звездата по-късно изнесе възпоменателен концерт по повод на трагедията и всяка година отбелязва този ден с окуражително послание. Предстой й обаче нелеката задача да се изправи пред друг свой страх – този от отвличане.

Ариана Гранде жертва на психически тормоз сн. Flickr

Ариана Гранде жертва на психически тормоз сн. Flickr

Певицата е обект на заплахи почти непрекъснато, поради което ходи и с охрана. Малцина знаят за заплашителните писма и опитите за покушение над Гранде, тъй като тя самата предпочита да не ги коментира. Но охраната й има тежката задача да се справи с други предизвикателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар