Елен Колева се фука с чисто нови зъби, подарък от любовника й (Вижте тук)

Елен Колева се фука с чисто нови зъби, подарък от любовника й (Вижте тук)
4 (80%) 2 votes

Елен Колева си сложи чене за 15 бона

Новият любовник на 37-годишната Елен Колева е ремонтирала ченето й. Възлюбеният на „шивачката“ е броил 15 бона за нови зъби, научи „Уикенд“. От няколко дни Елен демонстрира новите си подобрения, като не спира да се усмихва. От километри си личи, че Колева е сложила фасети, които са изкуствено бели, ала Благо Джизъса.

Актуална мода

Зъбите са дело на елитно столично дентално студио. Елен и преди имаше хубава усмивка, но явно се е повлияла от актуалната мода, която е именно ново чене. Само за последния месец рояк фолк звезди подмениха зъбите си и сега се хвалят с холивудски усмивки.

Спонсор

„Сигурно е намерила нов спонсор, който й е платил зъбите. Едва ли е спестявала от закуски, за да си позволи „ремонта“ на ченето си“, коментират последователи на Елен.

Нов мъж

В началото на годината актрисата се похвали, че има нов мъж до себе си, но не разкри повече подробности за възлюбения си. Колева твърди, че си е изпатила от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот.

Бившата любовница на Сашо Майонезата от 2 години вече се нарича „космоенергетичка“. Става дума за използване на природни сили за възстановяване на организма. Колева се е дипломирала и иска да е в помощ на пациентите си.

Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но без да загърбва актьорската работа.

За съжаление, хубавицата няма предложения за участие нито в театрални постановки, нито в хитови сериали, нито пък като инфлуенсър. Единствения доход на Елен са балъците, които лекува „с енергия от Космоса“ и доходите на гаджето й.

В гилдията Елен не се ползва с добра репутация, още от дебюта си във филма „Шивачки“. Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков.

Елен Колева си сложи чене за 15 бона сн. Инстаграм

Елен Колева си сложи чене за 15 бона сн. Инстаграм

Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола. За новият любим на Елен не се знае много, но е по-млад от Сашо Майонезата и по-малко финансово красив, но все пак с прилични доходи, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар