Ирина Шейк проговори за връзката си с Кание Уест (Вижте как коментира аферата)

0

Моделът наруши мълчанието и разкри какво се е случило между нея и рапъра

През юни 2021 г. тръгна слух, че Ирина Шейк и Кание Уест са в романтична връзка. Двойката многократно бе виждана заедно, включително и на почивка във Франция, където летяха с частен самолет. Вътрешни хора многократно са казвали пред чуждестранни издания, че знаменитостите са влюбени един в друг повече от десет години и след развод с Ким Кардашиян рапърът веднага се опита да възстанови отношенията с дългогодишна любов.

За съжаление любовта между модела и Кание не се разви и през юли стана известно, че двойката се е разделила. Дори след това интересът към тях не изчезва и на въпроса дали Ирина наистина е имала връзка с американския рапър, тя дава своя отговор: „Утре ще пуснат слух, че се срещам с портиера си, и какво от това? – попита саркастично Ирина. – А вдругиден, ще има за някой друг. Слушайте, в моя личен живот винаги се случва нещо, просто се опитвам да го запазя за себе си – призна руската красавица в интервю за списание HighStyle.

Спомнете си, че моделът Ирина Шейк преди Кание беше във връзка с актьора Брадли Купър. Двойката се среща в продължение на четири години и през това време им се роди дъщеря Леа. Всичко беше наред, но през 2019 г. знаменитости обявиха раздяла, предват от wday.ru.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.