Хороскоп за 17 септември, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Не бъдете твърде лековерни. Това е денят, в който трябва да проверите всяка входяща информация, да се ръководите от собствения си опит и здрав разум, а не от съветите на другите. Появяват се нови идеи – смели и оригинални. Помислете добре с кого можете да започнете реализацията им.

СКОРПИОН

Началото на деня ще бъде успешно и ползотворно. Това е подходящият момент за обсъждане и решаване на всякакви работни или бизнес въпроси. Успявате да подредите правилно приоритетите и да направите точните изводи. Нищо няма да може да ви разсее или обърка.

СТРЕЛЕЦ

За особено чувствителните представители на знака денят може да не изглежда много приятен. Комуникацията ще е уморителна. Може да е трудно да се отървете от чувството, че сте заобиколени от недоброжелатели. Опитайте се да обърнете внимание на приятните събития, които денят носи.

КОЗИРОГ

Дори обичайната работа днес може да изисква повече внимание от обикновено. Настройте се сериозно, дори ако планирате да правите простите неща и се опитайте да не пропуснете нито един детайл. Общуването с любими хора ще ви зарадва. Те винаги имат думи за подкрепа и разумни съвети.

ВОДОЛЕЙ

Това не е най-добрият ден за правене на планове за далечно бъдеще. Обичате да мечтаете, да фантазирате и това понякога затруднява обективната оценка, както на текущата ситуация, така и на възможностите ви. Не е желателно да взимате важни решения и да бързате да ги изпълнявате

РИБИ

Бъдете внимателни към другите. Всичко добро, което правите за тях днес, е добро и за вас. Ще имате възможност да се срещнете и да се сприятелите с интересни хора – ярки, талантливи, знаещи и много способни. Ще успеете да им направите добро впечатление. Възможно е скоро получите някакво предложение.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар