Хороскоп за 17 септември, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Благоприятен ден за ново начало. Ще получите интересни предложения. Не бързайте с отговора. Проучването в момента е много важно. Покана за среща със стари познати ще ви зарадва. Те споделят добри новини и ще подкрепят много от вашите идеи. Денят е подходящ и за романтична среща.

ТЕЛЕЦ

Вие сте енергични, решителни и уверени. Нито едно препятствие няма да ви накара да спрете и да изоставите плановете си и никой проблем няма да оставите нерешен. Вие охотно помагате на тези, коитоимат нужда от това. Денят е подходящ за решаване на имотни и финансови въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Важните решения оставете за късния следобед. Сутринта е време, когато емоциите са много силни и под тяхно влияние рискувате да направите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Хората, които ви познават добре ще ви дадат страхотни съвети. Струва си да се вслушате в тях.

РАК

Благоприятен ден да помислите за нещо важно или да обсъдите сериозни проблеми с близките си. Не трябва да забравяте и за почивката. Денят е подходящ за възстановителни процедури. Парични постъпления ще ви позволят да направите някои покупки, но не харчете всичко.

ЛЪВ

Не губете търпение и не се поддавайте на провокации в началото на деня. Хората около вас не винаги ще ви разбират правилно и често ще се налага да обяснявате най-простите неща повече от веднъж. Следобедът ще бъде много по-лек. Възможни са приятни изненади, включително романтични.

ДЕВА

Денят ще е спокоен и наситен с приятни изненади. Вероятни са добри новини, срещи или неочаквани подаръци. Хората, с които не сте разговаряли наскоро, ще ви напомнят за себе си. Моментът е подходящ за събиране и анализ на информация, която може да използвате в бъдеще.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар