Рачков пръска цяло състояние за образованието на сина си

Гласувайте за статията

Рачков харчи цяло състояние за образованието на сина си

Космическа сума хвърля Димитър Рачков за образованието на сина си, узна HotArena.

На 1 септември той изпрати Митко- младши до училищния праг. Учебната година започна тогава за него, тъй като е ученик в частния френски лицей в София „Виктор Юго“.

Това е едно от най-престижните училища в столицата и в него учи цяла плеяда ВИП наследници с родители звезди от шоубизнеса, милионери и политици.

Наследникът на Рачков е в гимназиална степен и поради тази причина образованието му излиза по-скъпо. Справка с ценоразписа на школото показва, че за една учебна година обучението там струва 11 080 лева. Внушителната сума се плаща на три вноски – на 1 септември, на 1 януари и на 1 април.

Това означава, че за 4 години обучение от 8 до 12 клас Рачков ще трябва да се бръкне повече от 44 000 лева само за учебните такси на сина си.

В сумата, с която може да се купи двустаен апартамент в провинцията, не влизат цените на допълнителните изпити, които се държат според учебната програма. Тя не включва транспортните разходи, униформите и други ученически пособия, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар