Мария Бакалова крие неподозиран талант

Гласувайте за статията

Мария Бакалова крие неподозиран талант

Мария Бакалова владее до съвършенство импровизацията.

По време на кастинга за„Жените наистина плачат“ Бакалова впечатлява Милева и Казакова, които признават, че си представяли актриса с различни черти.

Но нашенката успяла да ги спечели с това, което доказа и в „Борат 2“, че прави най-добре – импровизацията. Докато героинята й пък гони чудотворната икона из Странджа, звездата показва и музикалния си талант, като изпълнява акапелно фолклорна песен, пише Хотарена, позовавайки се на „България днес“

Докато героинята на Бакалова е на ръба между сляпата вяра в българските ритуали и сивия реализъм научава, че „любовта на живота“ й е женен и е премълчал, че е носител на ХИВ.

Сцените си за филма на Мина Милева и Весела Казакова тя заснема преди да се превърне в първата българска актриса с номинация за „Оскар“.

И определено нашенката не разочарова с изпълнението си хората, които са й гласували доверие. Дори напротив – тя се разпада емоционално, за да може да изиграе по възможно най-достоверния начин удара на съдбата, с който й се налага да излезе от невинността на детството, пише Хотарена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар