Прокоба тегне над мерцедеса на Ламбо

Гласувайте за статията

Над колата на покойния Ламбо тегне прокоба

Колата на Ламбо е обявена за продажба. Това е последният автомобил на покойния Стефан Данаилов. Той е обявен за продан в шоурум за коли на столичния булевард Христофор Колумб, научи HotArena.

В последните години преди да почине той се придвижваше с лъскав мерцедес. Возилото е оценено на 99 900 лева, въпреки, че е произведено през 2014 година.

Но за сметка на това състоянието му е перфектно, няма никакви забележки и пробегът му не е никак голям. Колата разполага с куп екстри – автоматичен контрол на стабилността, адаптивни предни светлини, адаптивно пневматично окачване, кожен салон с подгряване на седалките и телевизори. Но въпреки това желаещи да я купят няма вече цели два месеца.

Около 6000 души са прегледали обявата, но никой от тях не се оказал сериозен кандидат-купувач.

Фирмата, която предлага автомобила, не е спестила подробността, че е принадлежал на Стефан Данаилов, уж като рекламен трик за привличане на по-голям интерес. Дори и това обаче не свършило работа и колата продължава да стои като експонат в техния шорум.

Във виртуалното пространство се носи слух, че колата е с негативна енергия и над нея тегне прокоба.

Ако все пак се намери купувач, парите от продажбата ще отидат при сина на Ламбо от Ирен Кривошиева – Влади, който е единствен негов наследник, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар