Наум Шопов и Теа Минкова обявиха: Женим се! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наум Шопов и Теа Минкова вдигат сватба!

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова обявиха, че ще се женят. Влогърите признаха това във видео в своя канал.

Наум Шопов

Наум Шопов и Теа Минкова вдигат сватба

“Най-накрая решихме да сключим брак, сгодени сме от три години. Дълго време отлагахме, бяхме го забравили дори”, призна актьорът от “Откраднат живот”.

“Когато станахме гаджета, преди девет години, си мечтаехме каква ще бъде тортата на сватбата, как ще е аранжирана, коя ще е първата песен.

Когато се сгодихме, рязко се отказахме да сключваме брак, хората започнаха да ни напъват, но тази година бяхме за първи път на сватба на приятели, която беше толкова хубава, още на следващия ден решихме да търсим къде да бъде и нашата”, сподели Теа.

Двойката обясни, че умишлено е избрала да сподели радостната вест лично, за да изпревари медиите, които често преувеличават случващото се около тях, както неотдавна сториха, пишейки, че Наум и Теа са си купили апартамент в столицата, струващ им 1 милион лева, цитира Хотнюз.бг.

И понеже не желаят подобни неистини да съпътстват техния голям ден, бъдещите съпрузи уточниха, че ще държат почитателите си информирани за всичко, касаещо сватбата им.

Едно е сигурно – че на нея няма да присъстват две хиляди гости, както те самите изрично подчертаха, защото искат тя да бъде „малка и кокетна“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар