Есмер на Благой Георгиев стана учител по танци! (още подробности)

Есмер Омерова щастлива след раздялата с Благой Георгиев
0

Есмер на Благой Георгиев стана преподавател по танци!

Бившата съпруга на известния футболист Благой Георгиев – Джизъса – Есмер Омерова, сбъдна голямата си мечта да преподава аржентинско танго на собствен клас. Това издаде самата тя в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Благой Георгиев
Есмер Омерова щастлива след раздялата с Благой Георгиев

Красивата рускиня преподава дисциплината, в която е извоювала световна титла, по групи. Понастоящем продължава да набира кандидати, като всички заявки от страна на желаещите се изпращат отново към официалната й страница.

Старт на новото си занимание Есмер поставя в края на миналия месец. Често под формата на истории, т.е. достъпни само в рамките на 24 часа, тя споделя кратки видеа или снимки от тренировките в залата.

Паралелно с професионалните ангажименти тя се грижи за сина си Елай плод от любовта й с родния плейбой. Двамата се разделиха през 2015 г. Причина за краха на връзката им се оказаха прегрешения от страна на нашенеца.

В момента и Есмер, и Благой имат половинки до себе си. Брюнетката има връзка с Макс Давидов красив мачо, популярен с боксовата си кариера.

Джизъса, както е известен ритнитопковецът, пък има връзка с легендарната плеймейтка Златка Райкова. Двамата имат едно дете от общо четири на Георгиев, пише вестник „Телеграф“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.