Скандал! Георги Тошев призова Лили Иванова да… Преглеждания: 1344

"Всичко има начало и...край! Да знаеш кога и как", написа журналистът
0
Оценете този post

„Всичко има начало и…край! Да знаеш кога и как“, написа журналистът

Несъмнено концертът на примата на родната естрада Лили Иванова под тепетата ще бъде запомнен с невероятен скандал.

Журналистът Георги Тошев се отбеляза от Античния театър по време на концерта на Лили Иванова. Той обаче написа нещо, което озадачи всички.

Лили Иванова
„Всичко има начало и…край! Да знаеш кога и как“, написа журналистът

„Всичко има начало и…край! Да знаеш кога и как“, написа Тошев в поста си, очевидно намеквайки, че най-голямата звезда у нас е време да слезе от сцената.
Това обаче разгневи голяма част от феновете на Лили Иванова.

„Питам от любопитство – не Ви ли е срам? Не, наистина, не Ви ли е срам???; „Не разбирам мазохизма ти, Жоре. Ти си човек естет. Що се мъчиш?“, гласят част от коментарите, пише plovdiv24.bg.

В коментарите Тошев обяснява:
„Може ли на моята стена да пиша за неща, които ме вълнуват? Не съдя, споделям лично усещане. И го правя с уважение и грижа за един голям артист. И малко се успокойте с квалификациите на чужди стени. И някои буквени и граматически грешки поправете! Когато съдите другите би трябвало да сте перфектен!

Никой не оспорва таланта, характера и гласа, но човек трябва да внимава какво и как го прави, когато е Лили Иванова! Искрено се надявам да не сте били сред публиката тази вечер (б.р. 14.09.2021)…
Озвучаването няма нищо общо с пеенето. А към Лили Иванова изпитвам респект! Но певец от нейната класа не може да допусне това, на което бяхме свидетели тази вечер!“

„Добър вечер, Пловдив“, написа пък в личния си профил в социалните мрежи изпълнителката на „Ветрове“. Публикацията бе допълнена от три сърца, показващи любовта на Лили Иванова към многобройната й публика.

– „Невероятно изживяване, от много години искам да съм на ваш концерт и тази вечер сбъднах тази моя мечта. Бяхте невероятна, благодаря ви от цялото ми сърце и душа за това, което почувствах. А именно възхищение и поклон, дълбок поклон пред вас. Незаменима сте, прегръщам ви и ви благодаря“

– „Неповторима! Уникален концерт! „Пловдив си е Пловдив“!“

– „Благодарим ти, Лили! Невероятно изживяване! Бъдете благословена!“

Това са само малка част от коментарите под снимката, публикувана във Фейсбук от певицата, пише blitz.bg.

Лили Иванова
Георги Тошев

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.