Любовникът на Мария е двуженец, не смята да се развежда! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария се смята за сериозно обвързана, но дали?!

Мирослав Соколов, по-известен като любовника на Мария, все още има законен брак с жена си Вая, научи вестник „Уикенд”. Нахалната фолкаджийка на собствена глава решила да се представя с фамилията на любимия си, но без влюбените да са законно семейство.

Мария

Мария се кълне в двуженец

В момента две жени се представят с фамилията бизнесмена и се борят да са съпруга на особено желания Миро.

Само няколко дни, след като Отварачката се изписа в социалните мрежи с фамилията на любимия си Мирослав, жената на бизнесмена вписа същата фамилия в биографията си в инстаграм.

Бивши до пенсионираната чалга певица издадоха, че тя обича да се представя с фамилията на бъдещите си съпрузи преди официално да е сключила брак с тях. Така станало и преди брака и с Гущеров, когато тя размахвала фамилията му наляво и надясно и дори в банка се представя с името на богаташа.

„Тази жена няма скрупули. Мирослав още не се е развел, а тя обикаля телевизиите да тръби, че ще се омъжва и да демонстрира, че е надвила жена му Вая”, коментират в чалга средите. Заралийката призна, че все още не е омъжена, но ев трескава подготовка на венчавка №3 пред Димитър Рачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар