Продават къща с духове за половин млн долара (Снимка + защо се натискат да я купят)

Гласувайте за статията

Собственичката на имението няма намерение да отстъпва от цената

Къща с духове, собственост на Мишел Бел е обявена за продажба. Според американката имението е обитавано от призраци – духовете на нейните починали роднини (включително и на сина Ник, който почина твърде рано), както и на наемателя, който е намерен мъртъв в мазето, и още трима непознати мъже.

Къщата се намира в Ню Йорк. Построена е през 1890 г. в село Лансенбург. През 1919 г. семейство Бел я купува. Сюжети за странната къща вече са излъчвани по телевизията повече от веднъж. Специалисти по паранормални явлениия също успяха да я посетят, които потвърдиха, че призраците живеят в мазето на имението, което след редица инциденти и днес редовно се заключва.

Къщата с духовете
Сиимка: Google Maps

Сега Бел е решила да продаде имота. Цената на имението изобщо не е случайна – 444 444 долара.  Както отбеляза Мишел в интервю за Times Union, 444 е броят на ангел, които видяла насън. Тя смята, че сумата за продажбата на къщата й е подсказана  свише.

‘Вътре живеят много духове и има истински призраци. Постоянно чувам шумолене, звуци и виждам неща, които е трудно да се опишат с думи. Нашите призраци обаче са доста безобидни “, обяснява Бел.

Преди време тя отдаде под наем една от спалните за 206 долара на вечер. Мнозина искаха да наемат жилището – особено търсачите на силни усещания. Сега обаче къщата се продава като цяло. „Бих искалА млада двойка да я купи. Може би там ще отворят бистро ”, цитира същата публикация собственичката на имота. Тя отбеляза, че мнозина искат да си купят имението, но цената е плашеща.

Впрочем, самата Бел не продава къщата заради призраците. Според нея в продължение на девет години тя се грижела за майка си, страдаща от болестта на Алцхаймер. Жената обаче наскоро почина и имението се превърна в тъжен спомен за Бел, който сега планира да остави в миналото, предават от wday.ru.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар