Хороскоп за 16 септември, четвъртък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Днес ще сте доста емоционални и често остро ще реагирате на ситуации, които в друго време не бихте забелязали. Имайте предвид, че всякакви въпроси трябва да обсъдите спокойно и конструктивно. Подходящо време е за по-дълго общуване с близки хора.

СКОРПИОН

Днес работата е повече, отколкото сте очаквали. Ще се наложи да се разбързате, за да се справите. Някои от вас ще получат и помощ. Неочаквани срещи и запознанства ще нарушат ритъма ви на работа. Не винаги обаче първото впечатление ще се окаже вярно, така че бъдете внимателни с хора, които търсят вашата симпатия.

СТРЕЛЕЦ

Първата половина на деня е напрегната. Ще се наложи да вършите няколко неща едновременно и това малко ще ви изнерви. Във всичко ще имате добри резултати. Ще се зарадвате на новини, засягащи близките ви. Неголеми парични постъпления ще дойдат навреме, за да направите изгодни покупки.

КОЗИРОГ

Околните често ще се опитват да се намесят в делата ви и то не винаги коректно и доброжелателно. Не позволявайте това да се случи. Опитайте се да изгладите противоречията и да избегнете конфликтите. Така ще съхраните добрите отношения с всички.

ВОДОЛЕЙ

Днес с ентусиазъм ще се заемате да изпълните това, което сте замислили. Тъй като ще възникнат и нови задачи, не действайте самостоятелно, а потърсете помощ. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с финансите. Вечерта релаксирайте в компанията на приятели.

РИБИ

Началото на деня е изключително успешно. Ще се справите с неща, които дълго време сте отлагали. Ще получите и помощ от неочаквано място, а някои ще усетят и влиянието на силни партньори. Откриват се нови възможности, които задължително трябва да използвате.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар