Хороскоп за 16 септември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Сутринта е подходяща за обсъждане на въпроси свързани с финанси, работата или бизнес. Деловата ви интуиция е остра и благодарение на нея ще взимате верни решения, дори да разполагате с малко информация. Обръщайте внимание на дребните детайли – те могат да се окажат важни.

ТЕЛЕЦ

Не се нервирайте. Денят ще е успешен, само ако запазите спокойствието си. Действайте внимателно и бъдете предпазливи. Опитът ви ще е от полза. Може да експериментирате като потърсите и по-нестандартни пътища към целите си. Ще трябва да се запасите с търпение. Всичко ще стане както го искате, но по-късно.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте днес. Важно е да обмислите внимателно всичко. Сутринта е по-добре да се занимавате с рутинни дейности. Втората половина на деня ще по-благоприятна и по-ползотворна. Работата ще ви спори и бързо ще постигнете нужните резултати, дори и ако започнете съвсем нови проекти.

РАК

Добро време за делови преговори. Лесно намирате необходимите думи и подбирате сполучливо аргументите си. Хора, които преди не са ви оценявали, ще променят своето мнение. Вечерта е време да смените обстановката и да внесете разнообразие в живота си. Мнозина ще искат да прекарат с вас времето си.

ЛЪВ

Днес ще трябва да се грижите не само за себе си, но и за околните. С удоволствие помагате на тези, които се захващат с нещо ново. Денят е подходящ за решаване на финансови проблеми. Някои от вас ще получат пари от неочаквани места. Възможни са и изненадващи приятни визити.

ДЕВА

Днес ви радват и деловите, и личните срещи. Отлично ще се разбирате с всички. Лесно ще правите добро впечатление на новите познати, които ще забележат вашите силни страни. Благодарение на опита и увереността си ще се справите с неща, отхвърлени от другите. Ще успеете да помогнете на хора, изпаднали в затруднение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар