Мелания Тръмп проспала изборите на Тръмп през 2020 (Нови разкрития за двойката)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп направо проспала изборите на Тръмп през 2020-та

Докато Доналд Тръмп убеждаваше целия свят, че е спечелил изборите през 2020-та, съпругата му Мелания Тръмп блажено спяла. В паметната нощ, докато бившия президент на САЩ отчаяно се молел да излезе победител във вота, половинката му абсолютно го отсвирила. И направо заспала, без да се интересува какво ще се случи утре.

„Чуках няколко пъти, първо тихо, но по -силно при всеки опит“, пише бившия прессекретар на Белия дом Стефани Гришам в откъса, получен от „Politico“.

„Най -накрая отворих вратата на спалнята, само за да открия, че Мелания Тръмп е дълбоко заспала.“ Според съобщенията тя е спала през по -голямата част от нощта, според CNN. „Може би е смятала, че някой ще я събуди, ако Тръмп спечели“, спекулира Гришам, която по това време беше началник на щаба на Мелания. Но тя се събуди навреме, за да се присъедини към скандалната пресконференция на бившия президент в 2:30 сутринта.

Бившата довереница на семейство Тръмп каза, че са стоели до късно, подготвяйки се за изборната нощ. И са се събудили рано, за да гласуват, преди да отлетят обратно във Вашингтон.

Гришам призна, че Мелания цени съня си и държи да се ползва от него във всеки един момент.

„Но все пак не можех да си представя да спи в такъв момент“, пише тя.

Бившата помощничка на Белия дом каза пред Politico, че Мелания просто очакваше дълга нощ и реши да „дремне“. Освен това двете били доста заети през по-ранните дни, в случай, че Тръмп спечели.

Мелания Тръмп проспала изборите на Доналд сн. Туитър

Мелания Тръмп проспала изборите на Доналд сн. Туитър

В отделен откъс, получен от Politico , Гришам също пише, че е била „шокирана“, че Мелания споделя мнението на бившия президент, че изборите през 2020 г. са откраднати. Пред нея първата дама заявила, че смята вота за манипулиран и трудно може да повярва, че съпругът й е изгубил. Въпреки че нямаше желание да остане първа дама, след скандалите, които преживя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар