Щерката на Румен Радев разтреперя манекенките (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Клипът й вече има над 2000 гледания

Дъщерята на държавния глава Румен Радев – Дарина Радева, накара манекенките да се разтреперят.

Дaринa, захвърли дрехите и показа изваяно тяло с пикантни фотоси.

Румен Радев

Клипът й вече има над 2000 гледания

Провокативните снимки са заснети на плажа по време на морската ваканция на щерката на Румен Радев, която носи твърде изрязан бански.

Тя почива в компанията на своя състудентка от НАТФИЗ, след като неотдавна се остави с дългогодишния си любим Камен Златанов. Припомняме, че той е син на бившия правосъден министър Зинаида Златанова. Докато бяха двойка, двамата пътешестваха заедно у нас и в Гърция.

Тази есен Дарина ще бъде второкурсничка в НАТФИЗ, където миналата година бе приета в специалност „Актьорство за драматичен театър“.
Едновременно с това щерката на Румен Радев е направила и завой към музикалния бранш.

Румен Радев

Наскоро тя показа неподозиран талант и записа първата си песен, кавър на популярното парче на британеца Том Одел – „Another love“.
Клипът към нея дъщерята на президента публикува в социалните мрежи и вече има над 2000 гледания. Той е заснет насред красиви поляни, по които бъдещата актриса тича романтично и държи ръката на тайнствен млад мъж.

Досега не се знаеше, че девойката има музикални заложби. По всяка вероятност ги е наследила от своя баща, който в детските си години е свирел на китара и е пеел в училищния хор. В социалните мрежи вече се появиха коментари, в които потребители ѝ предричат добро бъдеще, пише retro.bg.

Румен Радев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар